Orăşelul Cunoaşterii, primul science center pentru copii din România vă oferă ocazia să transformaţi distracţia în învăţare şi dezvoltare, lăsându-vă copilul să exploreze şi să experimenteze.

Suntem locul perfect pentru a găzdui o petrecere aniversară memorabilă pentru copii. Orăşelul Cunoaşterii are mediul, spațiile și serviciile necesare pentru organizarea de petreceri stiințifice sau evenimente corporate.

Ne aflăm într-o locație accesibilă, aproape de mijloace de transport în comun și beneficiem de o curte interioară mare cu parcare proprie. Petrecerea va fi o experiență plăcută, distractivă, într-un mediu creat pentru joacă și învățare. Nu doar cei mici vor avea ceva de făcut. Toți copiii de la 2 la 99 de ani sunt invitați să se distreze și să redescopere știința prin joc și joacă. Când vremea este caldă evenimentele se pot desfășura și în aer liber.

Oaspeții au acces la toate exponatele-joc și, dacă se dorește, personalul nostru poate fi de ajutor cu explicații suplimentare pentru fiecare exponat.